Atleter på AU

Aarhus Universitet har gennem tiden uddannet adskillige dygtige sportsfolk – fx de danske OL-guldvindere Tonje Kjærgaard (1996 og 2000), Thomas Jacobsen (2000), Martin Kirketerp (2008) og Jonas Warrer (2008).

For tiden er der flere end 250 elitesportsudøvere, som opfylder kriterierne for AU Elitesport og studerer sideløbende med den sportslige karriere. Se listen med elitesportsudøvere her
Elitesportsudøverne repræsenterer ca. 35 forskellige sportsgrene på Aarhus Universitet. Her på siden kan du læse lidt mere om nogle af dem.

Andreas Bueno

Læs mere om Andreas Bueno

Andreas Bueno læser medicin på Aarhus Universitet og var indtil slutningen af 2016 mellemdistanceløber med OL ambitioner.

 

 

Ida Marie Baad Nielsen

Læs mere om Ida Marie Baad Nielsen

Ida Marie Baad Nielsen læser erhvervsøkonomi på Aarhus Universitet. Sideløbende med uddannelsen forfølger Ida Marie sine sportslige ambitioner som sejler for det danske landshold og Aarhus Sejlklub.

Maja Alm

Læs mere om Maja Alm

Maja Alm er tandlægestuderende på Aarhus Universitet, og ved siden af studiet er Maja orienteringsløber hos OK HTF og på landsholdet.

Ida Bobach

Læs mere om Ida Bobach

Ida Bobach læser molekylær medicin på Aarhus Universitet, og ved siden af studiet er Ida orienteringsløber hos OK Pan og på landsholdet.

Anna Sophie Okkels

Læs mere om Anna Sophie Okkels

Anna Sophie Okkels læser medicin på Aarhus Universitet, og spiller håndbold for det danske landshold og SK Aarhus.